afbeelding

 

Management advies
& ICT-diensten

Over

Een korte beschrijving,

Edwin Sabel, echtgenoot van Ilona, (Dieetbegeleiding en Kooktechniek) vader, opa en oprichter van Sabel AdDict. Een man die met gedegen kennis en levenservaring een interessant bedrijf runt.

Hallo,

gedreven als ik ben om goed werk te leveren, houd ik van een prettig klantencontact, luister ik goed naar alle wensen van mijn opdrachtgevers, laat daar ideeën op los en vertaal deze o.a. in een uitstekend management advies, waarbij ik veelal originele invalshoeken gebruik om de unieke aanpak te onderstrepen.

Daarnaast ben ik een echte ICT er, met een grote computer en systeem kennis, ook een echte netwerkbeheerder, kan dus prima systemen aanleggen en het beheer daarvan onderhouden/regelen, waarbij ik met een groot oplossend vermogen snel voor elkaar krijg wat we afgesproken hebben. Zo ook met het aanleggen van beveiliging en domotica.

Alternatieven ga ik niet uit de weg om het beste resultaat te verkrijgen. Ik blijf door- gaan tot het echt geregeld is en neem ook de tijd om mijn klanten o.a. gebruik en onderhoud goed uit te leggen. Vanuit een grote grafische achtergrond zijn betrouwbaar, meedenken, gedreven en vooral oplossingsgericht als keywords ontstaan, waar ik duidelijk met mijn bedrijf voor sta.

Samen gaan we een project aan tot uw plaatje/systeem klopt. Dit begint meestal na een vrijblijvend gesprek, dus wacht niet, maar bel gewoon even 06- 22 78 53 63.
Van website tot complete ICT of beveiligingsdiensten, ik sta u graag te woord. Geïnteresseerd ?

< terug

Contact opnemen

Naam
e-mailadres
Onderwerp
Van Agtlaan 6, 5251 SH Vlijmen, tel.: 073-5115789, 06-22785363, e-mail: edwin@sabeladdict.nl

© 2018 by vcit.nl - Gemaakt met behulp Dreamweaver CC - cookieverklaring